Radio menu

FC Beton kører dagligt betonvarer som belægningssten, havefliser, lecablokke og bigbags rundt i hele Danmark. Når varerne er læsset af hos kunderne går turen tilbage mod Aalborg, og derfor har vi mulighed for at tilbyde billig godstransport mod Aalborg.

Godstransport Aalborg

Vi kører med åbne lastbiler, så har du noget pallegods som skal mod Aalborg som kan tåle transporten på en åben bil, giver vi gerne et godt tilbud.

Den lave pris som vi kan tilbyde er grundet nogen af vores lastbiler vil køre tomme tilbage til Aalborg efter aflæsning af vores egne betonvarer.

Vi leverer pallegods til både private og til erhverv, og vores fliser og sten bliver bestilt til levering i hele Jylland, på Fyn og på Sjælland.

Derfor vil vi også kunne fragte dine paller fra eksempelvis Sjælland, Fyn eller Esbjerg til Trekanstsområdet, Aarhus, Randers eller Aalborg.

Der kan også være mulighed for transport den modsatte retning, så har du pallegods i Aalborg som skal transporteres sydpå, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på godstransport.

Kontakt FC Beton på salg@fc-beton.dk eller på 98343411