Radio menu

Nyt dansktop

Her på siden kan I læse lidt om ny musik på radio1049..    

En ny sæson af Top Charlie er gået i luften.

Det betyder, at TV 2 Charlie er klar med endnu en herlig Top Charlie-cd med masser af festlige musik fra programmet, hvor flere af Danmarks største stjerner spiller op til dans på Damhuskroen.

Hør nogle af de populære hits fra bl.a. Kandis, Birthe Kjær, Grethe Sønck, Johnny Logan, Jørgen Olsen, Kisser & Søren, Ib Grønbech, Sweethearts, Jette Torp, Dario Campeotto og mange flere.

Top Charlie-cd'en indeholder i alt 41 herlige hits og sælges i butikker landet over fra 10. marts til den vejledende pris af kr. 149,-.

Kilde http://charlie.tv2.dk/programmer/top/article.php/id-10520667.html
Det swinger virkelig godt for Malene Mortensen på dette jazzede julealbum. Tjek bare et nummer som Driving Home For Christmas! Dét ruller, swinger og snurrer, så det er en fryd. Både fordi Chris Reas julesang er suveræn, og fordi Malene Mortensen og hendes backing-gruppe – Henrik Gunde, Kaspar Vadsholt, Jeppe Gram m.fl. – formår at ramme en stil og et tempo, der får musikken til at rykke virkelig godt. Tjek også en sang som Irving Berlins I’ve Got My Love To Keep Me Warm, der rykker i kraft af den franske gæstemusiker Olivier Ker Ourios suveræne omgang med en mundharmonika.

Tjek i det hele taget albummet for Malene Mortensens varme vokal, der af gode grunde har vakt opmærksomhed på den europæiske jazzscene og nu oven i købet på både dansk og engelsk påkalder sig julens fred! Men vær også klar over, at ...to all of you – som langt de fleste andre julealbums, der lander på butikkernes diske i disse uger – bærer præg af den irriterende tilfældighed, der hersker, når et tema som julen skal være afsæt for et sammenhængende musikalsk udtryk. Der er og bliver langt fra de nævte titler til Jingle Bells Rock og Sikken Voldsom Trængsel.
Af Ivan Rod
Tryk her for at komme til Marias hjemmeside.

Det er med stor glæde, jeg præsenterer Dem for mit singleudspil "Det Skal Vare Ved", som netop udsendes.

Cd'en indeholder to dejlige popsange, titelnummeret "Det Skal Vare Ved" og "Aldrig Nok Af Dig" - begge leveret af musikforlaget PB Music.

Originalmusikken er hentet i Sverige, og er skrevet af kendte sangskrivere, som bl.a. Thomas G:son.

De danske oversættelser er skrevet af henholdsvis Jørgen de Mylius og Keld Heick.

Cd'en er indspillet og produceret af min far Klaus Madsen, som har eget studie - og er masteret af Jan Eliasson.

DET SKAL VARE VED handler om kærlighed, og med linjer som "Du lover intet, men gi'r mig kærlighed", går den lige til hjertet.
Jørgen de Mylius har skrevet en fantastisk tekst, som jeg er utrolig glad for.

ALDRIG NOK AF DIG er som titlen antyder, også en rigtig kærlighedssang.
Det er Keld Heick som har skrevet denne eventyrlige tekst - Tak Keld.

Jeg håber De tager godt imod mit singleudspil, og at numrene - frem for alt, præsenteres og spilles i radioen.

Jeg ser frem til at komme ud og optrede med numrene live - og meget gerne i programmer som Go' aften Danmark eller Top Charlie.

Med venlig hilsen
MariaLidt om Kim og hallo

KIM & HALLO opstod, efter at orkestres to grundlæggere, Kim Harring og Keld Dons, i 1989 planlagde at indspille en CD. De henvendte sig optimistiske til et nyt pladestudie i Skive, men da ejeren gerne ville se nogle penge, blev de tre i fællesskab enige om i stedet at bytte ydelser. Pengene væltede jo ikke ligefrem ud af Kim og Kelds lommer, men hammer og sav kunne de da bruge. Aftalen blev, at de skulle istandsætte studiet, og så kunne de få lov til at indspille et par sange, når studiet ikke var optaget af andre. Det kom der den 1. CD ud af med bl.a. nummeret "Du ligner din mor", der senere blev orkestrets første hit på Dansktoppen.

Det blev startskuddet til en travl periode. "KIM & HALLO" blev født som et fire-mands orkester. Orkestret bestod af: Kim Harring, Keld Dons, Frank Snebang og Frank Riisgaard. De ville ud og underholde det danseglade publikum, og efterhånden som de blev spillet sammen, var det på tide at gøde den musikalske jord med reklamefremstød. Dette skete i en Caddilac Limousine som var udstyret med forstærkeranlæg, instrumenter og mikrofon. Kim & Hallo kunne så spille deres sange til stor forundring for både lokalradioer og forbipasserende.

Med tiden blev orkestret kontaktet af lokalradioer, tv-stationer og endelig DR's populære Dansktoppen


Den nye SAXOFON
Indhold :

1. Det var på Capri (Isle Of Capri)
2. Sail Along Silvery Moon
3. Nina Pretty Ballerina
4. Viggen
5. Sax Medley
Hasta Manana
Save Your Kisses
Tie A Yellow Ribbon
6. Rosen er rød min ven (Roses Are Red)
7. San Antonio Rose
8. Muckartwist
9. Loveletters In the Sand
10. Tennessee Waltz
11. Klarinettpolka
12. Release Me
13. Rumba i Baldershage
14. Paper Roses

Se der hjemmeside her.


Kilde www.kimoghallo.dk
   
    Hej, jeg hedder Cecilie er 11år opvokset i Sørup ca. 20 km. syd for Aalborg og bor nu i Aarestrup ikke langt fra Rold Skov. Allerede i 3 års alderen begyndte jeg at synge derhjemme, det var noget jeg syntes var rigtig dejligt. Jeg har også altid haft en stor interesse for dyr ikke mindst mine heste, min hamster, hund og kat. Så flyttede vi til Aarestrup på en gård, så der var god plads til mine heste, hamster, hund og kat. Til daglig går jeg i skole på Aarestrup Friskole, en pragtfuld skole med mange gode skolekammerater.

Bent W. sa’e til mig, at hvis jeg havde lyst og vilje til at videreudvikle mig ville han godt hjælpe mig. Jeg kunne ikke helt forstå hvilken chance jeg nu havde fået for at få min store drøm til at gå i opfyldelse, men med Bent W’s utrolige hjælp og tro på mig, ja så er det altså ikke mere en drøm for mig, men virkelighed, da Bent W. spurgte om jeg ville lave en pladekontrakt, og den dag i mit liv glemmer jeg aldrig, den dag begav jeg mig ud i den store musikverden. Jeg har udgivet min første Maxi Single med 4 numre i maj 2007, og jeg er i gang med at indspille en hel produktion som udkommer i juli 2007.

I september 2007 udkommer jeg så med mit første album med titlen "Her vil jeg bo".

1. Der hvor fuglene synger DEMO
2. Bonderomantik DEMO
3. Kære bedste DEMO
4. SMS med bedstefar DEMO
5. Her vil jeg bo DEMO
6. Mit forår DEMO
7. Drømmeland DEMO
8. En smule fred DEMO
9. Er det mon helt normalt DEMO
10. Så er der solskin DEMO
11. Mariehønen DEMO
12. La´det swinge DEMO

Udgivet af: TEWA Msuic

Kilde http://www.ceciliesvenner.dk/default.htm

Klik for at komme til hjemmesiden.